Figyelem jóga: egy lista a jóga kezdőknek

A jóga ígéretek között, gyógyító módszer a kikapcsolódás: a jóga közösség növekszik! Becslések szerint 300.000 Osztrák Osztrák rendszeresen Utaznak yogamat. A tendencia növekvő. De a jóga nem egyenlő a jóga. Csak a kezdők, a jóga, a különböző jóga stílusok zavaró lehet. Mint tiszteletben tartja az egyensúlyt, pihenésre, feszültség, attól függ, hogy a választott jóga stílus.

Yengar, Jivamukti, a Bikram jóga: a jóga sok arca van, De ez is jó. Mert minden embernek másra van szüksége, illetve célok a jóga. Aki azt akarja, hogy megtalálják a megfelelő jóga stílus jóga kezdő alapvetően, hogy megpróbálja a különböző tanárok, hagyományok. Ez egy olyan kérdés, Személyiség, hogy illik jugastru. Míg Ashtanga jóga fizikailag igényel, Kundalini jóga hangsúlyozza a meditatív szempont. Azok, akik szeretnék, hogy össze mind a gyakorlat, jóga, itt vagy a jóga, vagy a Vinyasa Flow jól elkülönített. Ideális esetben kérésére az első jógát gyakorolják a jóga stílus találja a választott oktató, jóga a céljait.

Ki akar kezdeni, jóga, valamint a fizikai betegségek gyógyítására, kérdezze meg kezelőorvosát kockázatokat. Ezen kívül, az illetékes jóga tanár legyen tisztában az egészségre, vedd figyelembe, hogy a jóga óra. Azonban a csoport saját felelőssége. A fájdalom, a póz? Majd módosítsa, vagy szüneteltetése. Aki nem akar Kockáztatni, számíthatnak a modell a közlekedési lámpa:

Az itt vagy a jóga, amely tanítják a hagyomány T. Krishnamacharya meg a fia Desikachar, valamint nagy jelentőséget tulajdonít annak anatómiailag helyes végrehajtás, a személy között mozgó, a zöld, narancssárga fényt. Így a sérülés veszélye minimálisra csökkenthető, illetve a lehetőségek ászanák, minden ember lehet szükség. Aki nem teljesíti ezt az elvet mindig a legnagyobb nyúlás, az izmok nem meglepő, hogy a hatás, a kikapcsolódás, nem fordul elő. Haladó jóga ászanák, mint például az állapot, a fejét is kell gyakorolni csak fejlett. Ezek a testhelyzetek igényel Sok erőt, kitartást, gyakorlatok, amelyek releváns tapasztalat jóga. Ez ahhoz vezethet, hogy a sérülés. A jóga nem fog aludni.

Fejfájás, porckorong problémák, vagy isiász ideg? Mint a jóga, mint egyszer jártas ezekben a klinikai körülmények között, sok tagja jóga Különböző probudili ül a jóga Szőnyeg. Ez különleges figyelmet igényel. Mint már említettük, az ego a jóga Szőnyeg, nem vesztett semmit. Annak ellenére, hogy mások is részt vett ezen az eseményen, nagy kutyáknak, azok a nők, akik az Időszakban kerülni kell a feloldására. Így a jóga tanár mindig tájékoztatni kell, mielőtt a jóga a problémák, figyelj, hogy a saját test pozíciókat. Jóga, végre nem egy sport. A jelenlegi fájdalom vagy láz, meg kell teljesen elhagyni youpractice.

Ül az első alkalommal a jóga Matracon, van pár alap dolog, hogy fontolja meg. Lélegezz az orrodon keresztül. Ezzel párhuzamosan, az a személy lesz a különböző Államok a test (ászanák). Ez elég zavaró lehet a kezdet. Azok a komplex sorozatok nehezen összeegyeztetni a levegőt, a mozgalom először összpontosítani a jelent. A levegőt soha nem kellett beavatkozni. Mint egy kis segítség: Kilégzés, amikor záró mozgások, vagy bekapcsolja Belégzés a nyitó tétel De légy óvatos, ez az elv nem pontos a kő. Ha például általában lélegezze be a Kobra, ez hasznos lehet azoknak, akiknek problémájuk van a porckorong, kilégzés a Kobra. De illetékes jóga tanárok is segítséget kaptak.

Egy másik fontos pont amellett, hogy a levegőt az éberséget. Elfogadás a saját korlátait, illetve a megfelelő arrifana testtartás különösen fontos kezdőknek (Sm. a közlekedési lámpák felett). Bárki, aki gondosan gyakorlatok is észre, hogy üres a gyomrom, elősegíti az a gyakorlat, jóga. Ezért ajánlatos egy-két órát, hogy az ászanák, vagy azelőtt, pránajáma, meditáció valamit, vagy csak egyszerű. Azt is meg kell tartózkodniuk kávét. Az ételek íze jóga után jobb. Általános szabály, hogy minden jóga Tanulság: nem a legjobb, de ne terhelje túl magát. Mesélj nekünk a mindennapi életben, adieu, majd élvezni egy kis időt, hogy magukat. A stressz, a zavaró gondolatok egy kis szünetet. Tedd, amit úgy érzed, jó a jóga óra. Ebben az értelemben: Boldog jóga!